Feyenoord langer door met Bennink: "Erg belangrijk geweest"

Maxime Bennink juicht na een goal voor Feyenoord
Maxime Bennink juicht na een goal voor Feyenoord Foto: © Orange Pictures

Feyenoord en Maxime Bennink gaan langer met elkaar door. De 24-jarige aanvalster heeft haar aflopende contract met één seizoen verlengd.

"Net als heel veel andere speelsters heeft ook Maxime een heel mooie ontwikkeling doorgemaakt in het debuutseizoen van Feyenoord", geeft Manon Melis, coördinator vrouwenvoetbal bij Feyenoord, aan op de clubwebsite.

Ze gaat verder: "Met haar doelpunten in de thuiswedstrijden tegen Ajax, PSV en Excelsior Rotterdam is ze erg belangrijk geweest voor de ploeg en we hopen dat ze deze stijgende lijn in het nieuwe seizoen zal doortrekken met nog meer treffers."

Ook Bennink is blij om bij te tekenen. "Ik ga na de zomerstop beginnen aan mijn tweede seizoen bij de club en ik kijk daar heel erg naar uit. Het afgelopen seizoen heb ik als een rollercoaster ervaren."

"Er is veel op ons afgekomen maar we kunnen erg tevreden zijn over hoe alles uiteindelijk is verlopen. Het nieuwe seizoen moeten we zorgen dat we als team een volgende stap gaan zetten en ik hoop daar weer mijn bijdrage in te hebben", aldus Bennink.

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 FC Twente V 24 69 60
2 Ajax V 24 48 54
3 PSV V 24 6 43
4 ADO Den Haag V 24 17 39
5 Feyenoord V 24 -8 35
Bekijk de hele stand