Feyenoord langer door met aanvalster: "Harde werken is beloond"

Romée van de Lavoir bij Feyenoord
Romée van de Lavoir bij Feyenoord Foto: © BSR Agency

Feyenoord gaat langer door met Romée van de Lavoir. De 21-jarige aanvalster heeft haar aflopende contract verlengd en ligt nu tot de zomer van 2025 vast in Rotterdam.

Van de Lavoir speelt al sinds de zomer van 2017 voor Feyenoord. In het debuutseizoen van de Rotterdammers in de Azerion Vrouwen Eredivisie stroomde de aanvalster door vanuit de jeugdopleiding. Tot dusver kwam Van de Lavoir 58 keer in actie namens Feyenoord. Dit seizoen staat de teller op zestien competitieoptredens, waarin ze tweemaal scoorde.

"Ik ben erg blij dat ik na een lastige tijd weer helemaal hersteld ben en inmiddels ook weer de nodige wedstrijden in actie heb kunnen komen", reageert Van de Lavoir op de clubwebsite. "Het voelt erg goed dat dit harde werken is beloond door de club. Dit geeft mij ontzettend veel vertrouwen voor de toekomst."

Manon Melis, coördinator vrouwenvoetbal, ziet dat Van de Lavoir een ontwikkeling doormaakt. "Mede vanwege een blessure en een daaropvolgende operatie heeft Romée een lastig begin van het seizoen gekend. De afgelopen periode heeft ze echter hard gewerkt om weer helemaal fit terug te komen."

"De laatste wedstrijden zien we gelukkig weer de Romée zoals we haar kennen en zijn we erg blij dat ze in ieder geval tot de zomer van 2025 bij ons blijft", is Melis enthousiast.

Lees meer:
0 reacties