Feyenoord komt met sponsornieuws: "Continueren financiële bijdrage"

Het Feyenoord-logo in De Kuip
Het Feyenoord-logo in De Kuip Foto: © Orange Pictures

Feyenoord heeft de samenwerking met Prijsvrij D-Reizen Groep uitgebreid. De reisorganisatie heeft de lopende overeenkomst met Feyenoord namelijk verlengd tot met seizoen 2026-2027 en zal bovendien gaan fungeren als Travel Partner van de club.

Vanuit die hoedanigheid zal Prijsvrij alle reizen van Feyenoord 1, Feyenoord Vrouwen 1, de elftallen van Feyenoord Academy en de Feyenoord Business Club gaan organiseren, zo maken beide partijen bekend. Prijsvrij Vakanties en D-reizen is al ruim een decennium aan Feyenoord verbonden, in allerlei rollen.

Afgelopen seizoen werd Prijsvrij de eerste 'Back-of-shirt Partner' van Feyenoord, waardoor de naam prominent op de rug van de shirts van het eerste elftal te zien was. Daarnaast fungeerde Prijsvrij in seizoen 2023-2024 ook als Official Partner van Feyenoord Vrouwen 1, en was het in die hoedanigheid nadrukkelijk betrokken bij de verdere ontwikkeling van het vrouwenvoetbal binnen Feyenoord.

Prijsvrij Vakanties zal ook de vrouwentak van Feyenoord blijven steunen: "Het vrouwenvoetbal in haar algemeenheid en ook bij Feyenoord is sterk groeiend", zegt Van Deursen, CEO & Founder van Prijsvrij Vakanties & D-reizen. "Daar willen wij als bedrijf graag bij betrokken blijven. We continueren onze financiële bijdrage maar daarbij maken we wel ruimte op het shirt voor een nieuwe hoofdpartner. Dit doen we in het belang van de club en het vrouwenvoetbal."

Die nieuwe hoofdpartner is QTterminals, zo werd zaterdagochtend bekend.

Ballen met het logo van Feyenoord
Feyenoord strikt nieuwe hoofdpartner: "Verder professionaliseren" Lees ook
Lees meer:
0 reacties