Feyenoord komt met informatie over Feyenoord Festival: "Even geheim"

De speelsters van Feyenoord in De Kuip
De speelsters van Feyenoord in De Kuip Foto: © Ed Voetee Photography

Feyenoord organiseert ook dit jaar een Feyenoord Festival. De open dag van de Rotterdammers vindt plaats op zondag 21 juli.

Dit jaar staat de dag in het taken van de ‘Skills Challenge’, zowel in het binnen-als buitenprogramma, zo onthult de club. "Bezoekers kunnen zich verheugen op een dag vol activiteiten voor jong en oud, een vermakelijke show en natuurlijk de presentatie van zowel Feyenoord 1 als Feyenoord Vrouwen 1", aldus de Rotterdammers.

Uiteraard worden ook dit jaar de aanwinsten op spectaculaire wijze gepresenteerd: zij zullen op de middenstip uit een helikopter stappen. "De rest van de selectie wordt ook op een verrassende manier gepresenteerd, hoe dat precies gaat gebeuren blijft nog even geheim", blijft Feyenoord mysterieus.

Het bezoeken van het Feyenoord Festival is gratis. Wel is er bij deze editie een ticket nodig om toegang te krijgen. Gedurende de dag zal er een constante in- en uitstroom van bezoekers zijn. Uit veiligheidsoverwegingen geldt er een maximumcapaciteit en wordt de regel ‘vol is vol’ gehanteerd. Tickets zijn te bestellen in de Online Ticketshop van de Rotterdamse club.

Lees meer:
0 reacties