Feyenoord komt met contractnieuws: "Kunnen verder investeren"

Feyenoord juicht na een goal tegen Telstar
Feyenoord juicht na een goal tegen Telstar Foto: © Pro Shots

Feyenoord en Peeters hebben hun partnership opengebroken en verlengd tot en met het seizoen 2026/27. De organisatie, die in België actief is op het gebied van het trainen van professionele werkhonden voor onder andere politie en leger, wil in ieder geval de aankomende drie seizoenen bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het vrouwenvoetbal bij Feyenoord, zo meldt de Rotterdamse club.

"Met de steun van Peeters kunnen wij verder investeren in het vrouwenvoetbal bij Feyenoord", vertelt Dennis van Keulen, manager commerciële zaken. "Het feit dat Feyenoord een aantal seizoenen geleden is gestart met vrouwenvoetbal heeft een positieve uitstraling op club waardoor onder andere ook nieuwe doelgroepen zich aan Feyenoord binden."

Van Keulen vertelt verder: "We zien het aantal Partnerships bij Feyenoord Vrouwen 1 door de jaren heen groeien. Peeters is een van deze gewaardeerde Partners en we zijn dan ook zeer content dat dit Partnership nu wordt opengebroken en uitgebreid. Een mooi teken van loyaliteit, hetgeen ook geldt voor de aanwezigheid van Peeters bij de wedstrijden. Ze zijn graag geziene gasten op Varkenoord en soms ook bij uitwedstrijden", weet hij.

Bij Peeters zijn ze blij met de verlenging van het partnership. "We waren al erg blij dat we aan het begin van dit seizoen de mogelijkheid hadden om in te stappen als Partner van Feyenoord Vrouwen 1. Feyenoord zit namelijk al lange tijd in ons hart", zegt CEO Glenn Peeters. "Na een seizoen als Partner meegedraaid te hebben, willen wij de selectie en het vrouwenvoetbal bij Feyenoord nog beter en duurzamer ondersteunen en zijn we daarom heel trots dat we ons partnership hebben kunnen verlengen. We hopen nog lang met Feyenoord, en in het bijzonder met Vrouwen 1, samen te werken."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
28/09
Utrecht W
14:00
Excelsior Rotterdam W
za
28/09
Feyenoord V
14:00
AZ W
za
28/09
SC Heerenveen V
16:30
ADO Den Haag V
zo
29/09
Ajax V
12:15
PEC Zwolle V
zo
29/09
PSV V
12:15
Telstar W
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 ADO Den Haag V 0 0 0
2 Ajax V 0 0 0
3 AZ W 0 0 0
4 Excelsior Rotterdam W 0 0 0
5 FC Twente V 0 0 0
6 Feyenoord V 0 0 0
7 Fortuna Sittard W 0 0 0
Bekijk de hele stand