Feyenoord in halve finale KNVB Beker: "Nieuwe grote uitdaging"

Amber Verspaget in het shirt van Feyenoord
Amber Verspaget in het shirt van Feyenoord Foto: © Ed Voetee Photography

Feyenoord begon dit seizoen zwak, maar heeft na de winterstop de stijgende lijn te pakken. De grootste stunt van de Rotterdammers tot dusver was het verslaan van FC Twente in de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker.

In Rotterdam werd het 3-0. "Ik denk dat heel veel mensen dachten: huh, hoe kan Feyenoord met 3-0 van FC Twente winnen? Aan het begin van het seizoen hadden we het moeilijk. Op een gegeven moment stonden we zelfs laatste. Maar sinds een paar weken zitten we echt in een flow", merkt Amber Verspaget op op de website van de Azerion Vrouwen Eredivisie.

De verdedigster vervolgt: "Vóór de kwartfinale had ik al het gevoel dat we gingen winnen. De uitslag was ook terecht. We hebben geen kans weggeven en zelf drie keer gescoord. De ultieme beloning voor al ons harde werk dat we de afgelopen maanden hebben verricht om de weg naar boven in te zetten."

Dinsdagavond speelt Verspaget met Feyenoord de halve finale, waarin Ajax de tegenstander is. "Een paar maanden geleden had niemand verwacht dat wij nu nog in de race zouden zijn voor een prijs. Na de winst op FC Twente wacht ons met Ajax weer een nieuwe grote uitdaging. We gaan er in Amsterdam in ieder geval alles aan doen om de goede resultaten van de afgelopen weken een positief vervolg te geven."

Lees meer:
0 reacties