Feyenoord druk met samenstelling selectie: ''Hebben een goed verhaal''

Manon Melis
Manon Melis Foto: © Pro Shots

Manon Melis kreeg in haar carrière nooit de kans om het shirt van Feyenoord te dragen omdat de club nog geen vrouwenteam had. Nu is de oud-international werkzaam bij Feyenoord als coördinator vrouwenvoetbal.

"Als ze nou een paar jaar eerder waren begonnen. Ik kom hier vandaan, ging vroeger naar het stadion. Het is niet voor niks dat ik hier nu werk en dit graag wil opzetten", begint Melis in het NRC. "Ik vind dat Feyenoord vrouwenvoetbal moet hebben. Maar ik zit er niet enorm mee hoor, het was gewoon leuk geweest om het shirt te dragen. Nu is het mooi dat ik andere meiden die kans kan bieden."

Achter de schermen is Melis inmiddels druk bezig met het binnenhalen van nieuwe speelsters. "We hebben wel een goed verhaal naar de speelsters. Wij richten ons op jonge, ambitieuze meiden die graag willen spelen maar bij grote clubs op de bank terechtkomen. Zo krijg je een leuk, jong team."

Namen kan ze echter nog niet noemen. "Daar zijn we druk mee bezig. We kijken in de regio, maar ook verder, naar meiden die al in de Eredivisie voetballen. De nadruk zal komen te liggen op eigen talent."

Lees meer:
0 reacties