Feyenoord begint ongeslagen aan Eredivisie na nieuwe overwinning

Op feyenoord teamfoto 610ea561af21f
Op feyenoord teamfoto 610ea561af21f Foto: © Orange Pictures

Feyenoord heeft dinsdagavond de voorbereiding op het nieuwe seizoen afgesloten met een overwinning. De Rotterdammers gaan door een 3-0 zege op FC Eindhoven ongeslagen de Pure Energie Eredivisie Vrouwen in.

Ondanks de prima tegenstand van de Eindhovense ploeg kwam Feyenoord in het eerste bedrijf op voorsprong via Romee van de Lavoir. De aanvalster schoot na een kwartier spelen een afgemeten voorzet tegen de touwen: 1-0

Na rust was Feyenoord de bovenliggende partij en werd de marge al snel verdubbeld door Cheyenne van den Goorbergh. Het aanwezige publiek moest vervolgens wachten tot de laatste minuut van de wedstrijd voordat het weer kon applaudisseren. Centrumspits Pia Rijsdijk reageerde alert bij een voorzet van Van de Lavoir en bepaalde hiermee de eindstand op 3-0.