Feyenoord-aanvalster verlengt contract: "Ben ontzettend trots"

Jada Conijnenberg
Jada Conijnenberg Foto: © BSR Agency

Jada Conijnenberg zal ook komend seizoen voor Feyenoord spelen. De club en de 20-jarige speelster zijn overeengekomen om haar contract met een jaar te verlengen. Hierdoor blijft Conijnenberg tot medio 2025 bij Feyenoord.

"Ik ben ontzettend trots dat ik mijn contract bij Feyenoord heb kunnen verlengen", zegt Conijnenberg op de clubwebsite. "Ik speel nu al een aantal jaren voor deze schitterende club en ik merk dat ik me hier nog elke dag kan blijven ontwikkelen. Ik hoop volgend seizoen weer belangrijk te kunnen zijn voor het team. In het nieuwe seizoen zijn er weer genoeg mooie uitdagingen en hoop ik ook op persoonlijk vlak weer stappen te maken."

"Voor Jada heeft het afgelopen seizoen vooral in het teken gestaan van een verandering wat betreft haar positie op het veld", zegt Manon Melis, coördinator vrouwenvoetbal. "Waar ze de afgelopen seizoenen veelal als centrale verdediger werd gebruikt ligt haar focus nu op de spitspositie. Het is bewonderenswaardig hoe goed ze hiermee is omgegaan. Tevens is ze met het maken van verschillende doelpunten erg belangrijk voor het team geweest."

Conijnenberg startte haar voetbalcarrière bij VFC in Vlaardingen. Sinds haar dertiende jaar is de rechtspoot actief bij Feyenoord en heeft ze alle jeugdteams doorlopen. Ze is een van de speelsters die vanaf het begin deel uitmaakt van Feyenoord.

Lees meer:
0 reacties