FC Utrecht presenteert eerste aanwinst: "Sluit naadloos aan"

Ajax neemt afscheid van Kelly Zeeman en Marjolijn van den Bighelaar
Ajax neemt afscheid van Kelly Zeeman en Marjolijn van den Bighelaar Foto: © Pro Shots

FC Utrecht heeft de eerste aanwinst binnen, zo meldt de club. Voormalig profvoetbalster Marjolijn van den Bighelaar gaat bij de Domstedelingen aan de slag als Coördinator Vrouwenvoetbal Academie.

De oud-speelster van Willem II, PSV/FC Eindhoven en Ajax ontfermt zich vanaf nu over het opzetten en uitbreiden van de jeugdopleiding van de vrouwenvoetbaltak van FC Utrecht. "Het opzetten en uitbreiden van de Academie zie ik als een mooie uitdaging, waarbij de door FC Utrecht voorgestelde manier van werken mij bijzonder aanspreekt”, zegt Van den Bighelaar op de website van de club uit Utrecht.

Ze vervolgt: "Het beleid van FC Utrecht sluit naadloos aan op mijn visie. Ik vind het belangrijk dat vrouwen en meiden hun droom kunnen najagen. Als voormalig topsportster ben je voor veel meiden een voorbeeld. Ik hoop dat ik de meiden uit de regio Utrecht kan inspireren om het beste uit zichzelf te halen en kijk uit naar het opstarten van mijn maatschappelijke carrière bij FC Utrecht."

Een terugkeer als voetbalster sluit Van den Bighelaar niet helemaal uit. "Naast de start van mijn maatschappelijke carrière, zou het toch kunnen gaan kriebelen om weer op het veld te staan. De optie om terug te keren als profvoetbalster op het hoogste niveau is dan ook niet uitgesloten voor mij."

Feyenoord wint voor 50 (!) keer je inzet!

Feyenoord speelt zondagmiddag de uitwedstrijd tegen Almere City FC. Unibet heeft een mooie boost bij een overwinning van Feyenoord in Almere. Als nieuwe speler bij Unibet krijg jij 50 (!) keer je inzet bij een zege van Feyenoord! Schrijf je hier in claim de UniBoost!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
2/03
PSV V
14:00
Fortuna Sittard W
za
2/03
Feyenoord V
16:30
Excelsior Rotterdam W
za
2/03
PEC Zwolle V
16:30
ADO Den Haag V
zo
3/03
FC Twente V
12:15
Ajax V
zo
3/03
AZ W
14:30
Utrecht W
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 FC Twente V 15 35 45
2 Ajax V 15 31 36
3 PSV V 15 21 30
4 Fortuna Sittard W 15 16 27
5 ADO Den Haag V 15 6 22
6 PEC Zwolle V 15 0 21
7 Utrecht W 15 -11 21
Bekijk de hele stand