FC Utrecht laat keepster transfervrij vertrekken: "Bewogen jaar"

Jasmijn de Groot in de warming-up bij FC Utrecht
Jasmijn de Groot in de warming-up bij FC Utrecht Foto: © BSR Agency

FC Utrecht neemt afscheid van Jasmijn de Groot. De keepster, die als eerste werd gecontracteerd nadat de terugkeer van de Utrechtse FC een feit was, kan daardoor transfervrij op zoek naar een nieuwe club.

De Groot speelde eerder bij Feyenoord en verruilde Rotterdam in de zomer van 2023 voor Utrecht. In totaal kwam de goalie tien keer in actie in de Azerion Vrouwen Eredivisie, voornamelijk in de eerste seizoenshelft. "Ik kijk terug op een bewogen jaar, waarin ik zowel binnen als buiten het veld veel heb geleerd", geeft De Groot aan via de officiële kanalen van FC Utrecht. "Die ervaringen neem ik mee in het vervolg van mijn loopbaan."

"Helaas hebben we met Jasmijn de Groot uiteindelijk niet de juiste match kunnen vinden", reageert Koos van Tamelen, ad interim manager vrouwenvoetbal. "Wel zijn we enorm blij met de ontwikkeling die we hebben kunnen maken en we bedanken Jasmijn dan ook voor haar inzet op dat vlak en haar bijdrage hieraan. We wensen Jasmijn veel succes toe bij haar volgende club."

Lees meer:
0 reacties