FC Utrecht komt opnieuw met contractnieuws: "Start was meedogenloos"

Judith Roosjen verlengt haar contract bij FC Utrecht
Judith Roosjen verlengt haar contract bij FC Utrecht Foto: © FC Utrecht

In navolging van Lena Mahieu en Dieke van Straten heeft ook Judith Roosjen haar contract bij FC Utrecht verlengd. De 21-jarige middenveldster ligt nu tot komend seizoen vast. Daarnaast is er een optie in de verbintenis opgenomen, waardoor er de mogelijkheid is om de samenwerking tot medio 2026 te verlengen.

Roosjen sloot in de zomer van 2023 aan bij FC Utrecht en imponeerde direct in de eerste wedstrijden. In het openingsduel was ze tweemaal trefzeker, de week daarna scoorde Roosjen een hattrick. In totaal kwam ze dit seizoen tot dusver vijftien keer in actie namens de ploeg van coach Linda Helbling, waarbij ze tien keer een basisplaats had.

"De start van Judith was meedogenloos. Daarmee heeft zij direct laten zien wat voor kwaliteit ze in huis heeft", zegt Marlou Peeters, manager vrouwenvoetbal van FC Utrecht. "We zijn erg blij dat we de optie in haar contract hebben gelicht en dat we nog langer van haar kwaliteiten mogen genieten."

Roosjen kijkt er naar eigen zeggen naar uit om langer bij FC Utrecht te spelen. "De ambities die ik voor komend seizoen heb, zijn het door blijven ontwikkelen van het team en mijzelf als individu. Mijn persoonlijke doel is om ervoor te zorgen dat ik mijn rol zo goed mogelijk kan invullen, zodat ik van waarde ben voor het team en de club."

Lees meer:
0 reacties