Welkom op onze nieuwe website!

FC Twente viert feest: ''We hebben aardig wat gedronken''

Op lynn wilms 60abaaf9a7ddc
Op lynn wilms 60abaaf9a7ddc Foto: © Orange Pictures

FC Twente kroonde zich zondagmiddag tot kampioen van Nederland. Na afloop barstte het feestje los en de speelsters hadden het 'zeker gezellig', zo vertelt Lynn Wilms bij VoetbalTijd.

"We hebben aardig wat gedronken. Maar het gaat wel goed hoor. We zijn naar De Grolsch Veste geweest. Daar hebben we wel aardig wat gevierd. Het was zeker gezellig", zegt Wilms over het feestje. Komende tijd volgen er nog meer festiviteiten.

De verdedigster weet echter nog niet precies wat er staat te gebeuren. "Ook in verband met Corona. Daardoor is het iets anders dan normaal. We vieren het wel goed", lacht Wilms. Ze merkte dat FC Twente in het begin van het seizoen eigenlijk al afgeschreven werd.

"Toen we verloren van Ajax, werd eigenlijk al direct geroepen van 'PSV en Ajax, daar gaat het dit jaar om draaien'. Natuurlijk is dat een motivatie om dan te laten zien dat wij het niet zomaar laten gebeuren. Toch vind ik het grappig. Wij zijn altijd de underdog, maar uiteindelijk pakken wij wel de prijs", spreekt Wilms zich uit.

Ook technisch manager René Roord heeft genoten van het feestje, zo vertelt hij. "Ik heb me op een gegeven moment keurig op laten halen. Het was een mooi feestje. De euforie was groot. Het is een bijzondere prestatie. Ik zag bij de speelsters ook euforie, ook terecht. Wij als staf waren gepast trots", zegt hij.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
vr 29 okt. 2021, 19:30
Eredivisie Women
FC Twente W -
-
SC Heerenveen W -
zo 31 okt. 2021, 12:15
Eredivisie Women
PSV W -
-
VV Alkmaar W -
zo 31 okt. 2021, 12:15
Eredivisie Women
PEC Zwolle W -
-
Ajax W -
zo 31 okt. 2021, 12:15
Eredivisie Women
Excelsior Rotterdam W -
-
Feyenoord W -
vr 5 nov. 2021, 19:30
Eredivisie Women
SC Heerenveen W -
-
ADO Den Haag W -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 PEC Zwolle W 7 5 13
2 Ajax W 6 8 10
3 PSV W 5 6 10
4 FC Twente W 5 11 9
5 Feyenoord W 5 3 8
Bekijk de hele stand