FC Twente gaat minder sterk kampioenswedstrijd in: "Sterkte"

Liz Rijsbergen (FC Twente) moest het veld in tranen verlaten
Liz Rijsbergen (FC Twente) moest het veld in tranen verlaten Foto: © Ed Voetee Photography

Het gelijkspel (2-2) bij FC Utrecht heeft FC Twente Vrouwen afgelopen weekend nog niet de negende landstitel opgeleverd. Maar er liggen nog twee resterende wedstrijden voor hen om het te bereiken, echter zal dat zonder een belangrijke speelster moeten.

Met nog twee punten te gaan, kan FC Twente Vrouwen het succes van afgelopen seizoen uit laten betalen. Aanstaande woensdag spelen ze tegen Fortuna Sittard, om 18.45, live te zien op ESPN en op zaterdag 11 mei sluiten ze het seizoen af met een thuiswedstrijd tegen Telstar.

Liz Rijsbergen heeft echter tijdens de uitwedstrijd tegen FC Utrecht een zware knieblessure opgelopen, waardoor ze een lange tijd niet voor FC Twente Vrouwen inzetbaar zal zijn. "Ik wens Liz veel sterkte bij haar herstel", luidt het in de nieuwsbrief van de ploeg uit Enschede.

Echter is er nog wel goed nieuws voor de damesploeg van FC Twente. Komend seizoen maakt Nikée van Dijk de overstap van OH Leuven naar FC Twente Vrouwen, waar ze een contract heeft getekend voor twee seizoenen in De Grolsch Veste.

Lees meer:
0 reacties