FC Twente-documentaire 'ALLES' op 24 juni uitgezonden op ESPN

Fc twente landskampioen 202021 60ab72f7abf3f
Fc twente landskampioen 202021 60ab72f7abf3f Foto: © Pro Shots

In de laatste maanden van het seizoen is de ploeg van FC Twente gevolgd door camera's van de club en ESPN. Dat resulteerde uiteindelijk in een documentaire.

De documentaire heeft de naam 'ALLES' gekregen, zo maakt FC Twente bekend. Op donderdag 24 juni om 21:00 uur wordt de docu uitgezonden door ESPN. Het aangrijpende en succesvolle seizoen is op deze manier mee te maken van binnenuit.

De weg naar de landstitel voor FC Twente komt in beeld. Trainer Tommy Stroot, aanvoerster Renate Jansen, Kika van Es en Fenna Kalma vertellen hoe zij, sportief en persoonlijk, hun weg zoeken en vinden, geconfronteerd met omstandigheden die de speelsters en de staf totaal niet in de hand hebben.

Eerder werd al bekend dat het afgelopen seizoen niet altijd makkelijk was voor de Tukkers. Zo kampte trainer Stroot langere tijd met een virusinfectie en overleed de vader van Kalma. "Het was een hele moeilijke tijd. Je hebt daar geen grip op. Je moet er staan. Uiteindelijk hebben we het om weten te draaien. Die crisistijd zijn we door gegaan", zei Jansen al eerder.

Lees meer:
0 reacties