FC Twente begint met goed gevoel aan Eredivisie: "Moeten wel waken"

Joran Pot langs de lijn bij FC Twente
Joran Pot langs de lijn bij FC Twente Foto: © Orange Pictures

Zaterdag begint voor FC Twente officieel het Eredivisieseizoen. De ploeg van trainer Joran Pot start met een uitwedstrijd tegen Telstar.

De club begint met een goede vorm aan de competitie. Eerder werd de Super Cup al gewonnen van Ajax én bereikte FC Twente de volgende voorronde in de UEFA Women's Champions League. "We gaan er met een ideaal gevoel heen, we voelen ons goed", blikt Pot vooruit op het clubkanaal. "De wedstrijd is live en we spelen in een stadion, dat is mooi. Het is goed dat er veel aandacht besteedt wordt aan het duel."

Tegenstander Telstar verloor vorige week al haar eerste wedstrijd van het nieuwe Eredivisieseizoen. "Het is belangrijk om goed te starten om ons gevoel te behouden", benadrukt Pot, die met FC Twente dit weekend pas aan de competitie begint. "Het is van belang om onze lijn waar we mee bezig zijn door te zetten. Daar hoort een overwinning bij. We trachten ernaar om de bovenliggende partij te zijn en het spel te maken, waarbij Telstar zal gaan toeslaan in countersituaties. Daar moeten we voor waken."

Het duel tussen Telstar en FC Twente begint zaterdagmiddag om 14.00 uur.

Lees meer:
0 reacties