BREAKING | FC Twente meldt tienjarige (!) deal met hoofdsponsor

Marit Auée (FC Twente) juicht na haar doelpunt tegen ADO Den Haag
Marit Auée (FC Twente) juicht na haar doelpunt tegen ADO Den Haag Foto: © BSR Agency

FC Twente heeft een unieke overeenkomst gesloten met De Reggeborgh Foundation. De investeringsmaatschappij is vanaf volgend seizoen de nieuwe hoofdsponsor en tekent voor tien (!) jaar. 

Een samenwerking van deze duur komt amper voor in de topsportwereld. “Wij zijn erg blij met de steun van Reggeborgh Foundation voor het vrouwenvoetbal bij FC Twente en in de regio. Samen met Reggeborgh willen we het vrouwenvoetbal een boost geven en elk jaar mee blijven strijden om de prijzen", reageert algemeen directeur Dominique Scholten op de clubsite

Reggeborgh is een bekende van de club uit Enschede. "Afgelopen jaren heeft Reggeborgh bewezen een goede partner te zijn in het sportlandschap in Nederland. Wij kijken uit naar een mooie samenwerking met Reggeborgh", besluit Scholten. Reggeborgh Foundation neemt het stokje over van Future of Twente, dat de afgelopen drie seizoenen op het shirt van FC Twente stond.

Future of Twente blijft wel betrokken bij de club uit Enschede. "We willen Future of Twente bedanken voor de fijne samenwerking en de steun de afgelopen jaren. Zij hebben een positieve invloed gehad op de huidige positie van FC Twente en het vrouwenvoetbal in de regio."

Lees meer:
0 reacties