Update: 'Toch nog geen verlenging voor Martens bij FC Barcelona'

Lieke Martens met de gewonnen prijzen van FC Barcelona
Lieke Martens met de gewonnen prijzen van FC Barcelona Foto: © Pro Shots

Lang stonden er vraagtekens bij de toekomst van Lieke Martens. De aanvalster, die beschikt over een aflopend contract bij FC Barcelona, liet de afgelopen maanden wel doorschemeren langer in Spanje te willen blijven.

Donderdag lijkt er duidelijkheid te komen over de toekomst van Martens, die met FC Barcelona alle prijzen al een keer pakte. Volgens Ángel Pérez van Mundo Deportivo treden de Catalanen donderdag, als alles goed verloopt, naar buiten met de contractverlenging van Martens.

Voor hoeveel jaar de aanvalster, momenteel geblesseerd, bij gaat tekenen, is niet bekend. Eerder deze week kondigde FC Barcelona al de verlengingen van Mapí Leon en Marta Torrejon aan. Martens lijkt dus de derde te worden die deze week haar contract verlengd.

Update 11.16 uur:

Donderdag lijkt het toch nog niet tot een contractverlenging voor Lieke Martens te komen. Volgens Ángel Pérez maakt FC Barcelona vandaag de contractverlenging van Asisat Oshoala bekend. "Het wordt vandaag geen nieuws over Martens. Maar het gaat goed. Fans: blijf rustig", schrijft de journalist van Mundo Deportivo op Twitter.

Lees meer:
0 reacties