FC Barcelona komende vier seizoenen met Spotify-logo op shirt

Lieke Martens
Lieke Martens Foto: © Pro Shots

Spotify zal vanaf het seizoen 2022/2023 voor de komende vier seizoenen te zien zijn op de voorkant van het shirt van FC Barcelona. Dat geldt voor zowel het heren-, als het dameselftal.

Ook de naam van het stadion, nu nog Camp Nou, zal worden veranderd in 'Spotify Camp Nou'. Het doel van de samenwerking is om de wereld van voetbal en muziek samen te brengen en een nieuw platform te creëren voor artiesten, valt te lezen op de website van Spotify.

Het logo van het muziekplatform zal daarnaast op zowel de wedstrijd-, als de trainingsshirts te zien zijn. De shirts gedragen door Lieke Martens en consorten zullen er vanaf volgend seizoen dus iets anders uitzien.

"We zijn erg trots om aan te kondigen dat we een alliantie zijn aangegaan met een wereldwijde organisatie als Spotify. Met dit partnerschap kunnen we door middel van unieke ervaringen waarbij entertainment en voetbal met elkaar worden gecombineerd, fans nog meer het gevoel geven dat ze deel uitmaken van de Barça-familie", vertelt Joan Laporta, voorzitter van FC Barcelona

Lees meer:
0 reacties