Excelsior verlengt met drie speelsters en schuift talent door

Logo Excelsior
Logo Excelsior Foto: © Pro Shots

Excelsior kan ook komend seizoen beschikken over Nur al Jawahiri, Yentl van Goch en Stephanie Coelho Aurélio. Het drietal heeft bijgetekend bij de Rotterdamse club. Daarnaast maakt Rachelle Ardon de overstap vanuit de beloften.

De 18-jarige Al Jawahiri is afkomstig uit de eigen opleiding van Excelsior en gaat alweer haar derde seizoen in bij Excelsior. "Nur is een slimme en technische aanvaller, die op meerdere plaatsen inzetbaar is", zegt trainer Richard Mank.

"Yentl kwam uit de tweede klasse en heeft zich afgelopen seizoen prima aangepast. Komend seizoen kunnen we veel van haar verwachten", vertelt de oefenmeester over de 21-jarige Van Goch op de website van Excelsior.

Ardon maakt de overstap van de beloften naar de hoofdmacht. "Rachelle heeft afgelopen seizoen bij de beloften bewezen klaar te zijn voor het eredivisieniveau. Daarom geef ik haar heel graag deze mogelijkheid."

Coelho Aurelio kwam afgelopen seizoen vijftien keer in actie voor Excelsior. "Stephanie brengt balans op ons middenveld, maar is ook inzetbaar als centrale verdediger. Dit gekoppeld aan haar inzet en duelkracht maakt haar tot een belangrijke schakel voor ons team", aldus Mank.

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 FC Twente V 24 69 60
2 Ajax V 24 48 54
3 PSV V 24 6 43
4 ADO Den Haag V 24 17 39
5 Feyenoord V 24 -8 35
Bekijk de hele stand