Excelsior strikt oud-international: "Frisse en dynamische visie"

Nicole Deurholt
Nicole Deurholt Foto: © Pro Shots

Marije Brummel gaat aan de slag bij Excelsior. De voormalig international wordt hoofdtrainer van Jong Excelsior en zal daarnaast Mathijs Kreugel gaan assisteren bij de hoofdmacht.

De 39-jarige Brummel was als speelster onder meer actief voor Saestum, FC Twente, PSV/FC Eindhoven en Sandviken. Daarnaast kwam ze 29 keer in actie voor de OranjeLeeuwinnen. Brummel was de afgelopen jaren actief als coach in Noorwegen. Daarna was ze onder meer werkzaam bij PSV als assistent en als analist bij Oranje.

Nu wordt Brummel dus coach in Kralingen. "Wij zijn hartstikke blij dat Marije Brummel aan onze staf wordt toegevoegd", reageert Nicole Deurholt, hoofd vrouwenvoetbal, op de clubwebsite. "Als jonge, ambitieuze trainer met waardevolle ervaring als speelster op het hoogste niveau, neemt Marije een frisse en dynamische visie mee naar Excelsior."

"Daar zullen zowel het eerste elftal als de jonge meiden van ons beloftenteam van gaan profiteren. Daarnaast was er direct een klik tussen Marije en Mathijs en vullen zij elkaar goed aan. Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking en de groei die we komend seizoen met elkaar gaan doormaken", aldus Deurholt.

Lees meer:
0 reacties