Excelsior start samenwerking met kledingmerk: "Geen verschil maken"

Het logo van Excelsior op het veld van het Van Donge & De Roo Stadion
Het logo van Excelsior op het veld van het Van Donge & De Roo Stadion Foto: © Pro Shots

Excelsior wordt de komende twee jaar buiten het veld gekleed door Off The Pitch. Dit Rotterdamse lifestyle kledingmerk zorgde er vorig seizoen al voor dat de spelers van de mannenploeg er buiten het veld top bij liepen en nu hebben OTP en Excelsior de samenwerking verlengd, waardoor zowel de mannen als vrouwen zijn voorzien van kleding en schoenen.

"Ik weet zeker dat veel clubs jaloers zijn op Excelsior", reageert Brian Leons van Off The Pitch op de website van de Rotterdamse club. "Excelsior is wat wij zoeken als brand. Excelsior is straat, maar ook zakelijk, laagdrempelig, je mag fouten maken, maar moet daar wel van leren en presteren. En Excelsior is een mix van culturen en wil iedereen een kans geven. Dat hoort allemaal bij Excelsior en past ook heel erg bij Off The Pitch.

Eerder werkten de partijen dus al samen voor de mannenploeg en daar komen nu de vrouwen bij. "Je mag geen verschil maken tussen mannen en vrouwen en daarom vinden het tof dat we dit kunnen doen", aldus Leons. Nicole Deurholt, hoofd vrouwenvoetbal van de Kralingers, vult aan: "Supertof dat we in Off The Pitch een partner hebben gevonden die onze vrouwen er buiten het veld goed uit laten zien en dat we hierin één lijn hebben weten te trekken met onze mannen."

"De lifestylelijn van OTP voor vrouwen is nu nog relatief nieuw en sluit perfect aan bij de kledingsmaak van onze vrouwen. In de komende periode wordt die lijn steeds verder uitgebreid en gaan we meer variëren in kleding. We zijn er trots op dat wij met Excelsior deze kleding en schoenen mogen laten zien aan de rest van Nederland", zegt Deurholt.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Kijk jij ook alweer uit naar het voetbalweekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in en krijg maar liefst vijf GRATIS (!) weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
9/12
PSV V
14:00
Ajax V
za
9/12
Feyenoord V
16:30
ADO Den Haag V
zo
10/12
Excelsior Rotterdam W
12:15
SC Heerenveen V
zo
10/12
Utrecht W
12:15
Fortuna Sittard W
zo
10/12
Telstar W
12:15
PEC Zwolle V
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 FC Twente V 8 20 24
2 Fortuna Sittard W 9 14 19
3 Ajax V 8 12 19
4 PSV V 10 13 17
5 Utrecht W 10 -4 17
6 PEC Zwolle V 9 3 16
7 ADO Den Haag V 9 4 12
Bekijk de hele stand