Excelsior slaat slag en houdt aanvalster binnenboord: "Beste plek"

Dana Breewel (Excelsior) en Lune Miedema (Telstar)
Dana Breewel (Excelsior) en Lune Miedema (Telstar) Foto: © BSR Agency

Excelsior kan ook komend seizoen beschikken over Dana Breewel. De aanvalster, die deze week haar 22e verjaardag viert, heeft voor een seizoen bijgetekend in Kralingen.

Breewel gaat zodoende voor haar derde seizoen bij Excelsior. Ze kwam in 2022 over van VV Alkmaar. Afgelopen seizoen was de aanvalster goed voor drie goals in 22 competitiewedstrijden. "Ik denk dat dit nu de beste plek is voor mij om mezelf verder te ontwikkelen", zegt de op de website van Excelsior.

"Een jaar spelen, meer goals maken en assists geven. Ik denk dat dit wel mogelijk is in het aankomende seizoen. Het systeem waarin we onder de nieuwe trainer gaan spelen, past goed bij mij. Daarom kies ik ervoor om bij Excelsior te blijven en voor mezelf de volgende stap in mijn carrière te zetten", aldus Breewel.

Nicole Deurholt, hooft vrouwenvoetbal, is blij dat Breewel bij Excelsior blijft: "Met Dana behouden we een ervaren speelster binnen de selectie. Haar snelheid en schot zijn echt wapens voor onze voorhoede. We denken dat zij zich bij ons nog verder kan ontwikkelen. We zijn daarom blij dat we haar komend seizoen weer terug zullen zien in Kralingen."

Lees meer:
0 reacties