Excelsior shopt bij stadsgenoot: "Volgen haar al geruime tijd"

Het logo van Excelsior op het veld van het Van Donge & De Roo Stadion
Het logo van Excelsior op het veld van het Van Donge & De Roo Stadion Foto: © Pro Shots

Excelsior heeft zich versterkt met Mare Westerink. De 19-jarige centrale verdedigster komt over van de beloften van Sparta Rotterdam.

"We zijn hartstikke blij dat Mare, die we al geruime tijd volgen, de overstap maakt van Sparta naar Excelsior", reageert hoofd vrouwenvoetbal Nicole Deurholt op het digitale thuis van de Kralingers. "Haar veelzijdigheid en capaciteit om op meerdere posities uit de voeten te kunnen, maakt haar een waardevolle aanwinst voor ons team. We kijken ernaar uit om haar op het hoogste niveau verder te ontwikkelen."

Westerink had direct een goed gevoel na de gesprekken met Excelsior, zo vertelt ze. "De warmte van de club, maar zeker ook het plan van de trainer spreken mij enorm aan. Na drie seizoenen bij Sparta ben ik toe aan de stap naar de Eredivisie. Ik heb er echt veel zin in om mezelf op het hoogste niveau te laten zien. Ik hoor van iedereen dat het een grote stap is, maar ik heb er alle vertrouwen in en ga de uitdaging aan. Ik ga in elk geval mijn stinkende best doen", aldus de verdedigster.

Lees meer:
0 reacties