Excelsior langer door met verdedigster: "Enorme ontwikkeling"

Robine de Ridder bij Excelsior
Robine de Ridder bij Excelsior Foto: © BSR Agency

Excelsior kan ook komend seizoen beschikken over Robine de Ridder. De 20-jarige verdedigster heeft voor een jaar bijgetekend in Kralingen.

De Ridder maakte vorig jaar de overstap van Feyenoord naar stadsgenoot Excelsior en kwam sindsdien in 21 competitiewedstrijden in actie. In de stadsderby tegen haar oude club scoorde de verdedigster de enige en winnende goal.

"Nadat Robine de overstap had gemaakt naar ons heeft ze in het afgelopen eredivisieseizoen veel wedstrijden kunnen spelen. Daardoor heeft zij een enorme ontwikkeling doorgemaakt", ziet Nicole Deurholt, hoofd vrouwenvoetbal. "Zij is uitgegroeid tot een stabiele kracht in onze verdediging. We zijn daarom blij dat ze ook komend seizoen voor Excelsior zal uitkomen, waardoor zij weer de volgende stap kan gaan zetten."

De Ridder is blij nog een jaar bij Excelsior te spelen. "Ik ben blij met het vertrouwen van de club. Het bevalt me heel goed bij Excelsior. Dit is een club waar jonge speelsters de kans krijgen om zich te ontwikkelen", zegt ze op de clubwebsite. "Ik heb het afgelopen jaar veel minuten kunnen maken en daardoor heb ik stappen gezet. Dat wil ik blijven doen."

"De sfeer bij Excelsior is fijn, het is een familiaire club waar iedereen elkaar wil helpen. Ik hoop ook in mijn tweede jaar veel te mogen spelen, waardoor ik persoonlijk, maar ook wij als team, stappen kan blijven zetten", aldus De Ridder.

Lees meer:
0 reacties