Excelsior langer door met aanvalster: "Het beste uit mezelf halen"

Bonny Lammers bij Excelsior
Bonny Lammers bij Excelsior Foto: © BSR Agency

Excelsior en Bonny Lammers gaan langer met elkaar door. De 20-jarige aanvalster heeft haar overeenkomst in Kralingen met een jaar verlengd.

Lammers speelt sinds vorige zomer voor Excelsior. De Arubaans international kwam afgelopen seizoen in elf wedstrijden in actie. "We zijn blij met de verlenging van Bonny. Zij is een talentvolle spits die zich komend seizoen verder zal ontwikkelen onder leiding van de nieuwe technische staf", reageert Nicole Deurholt, hoofd vrouwenvoetbal.

"Met haar balvastheid en kopkracht heeft zij een ander profiel dan Sabrine (Ellouzi), waardoor we variatie in onze voorhoede houden", zo zegt Deurholt op de clubwebsite. Lammers hoopt zich komend seizoen te kunnen laten zien: "Ik wil het beste uit mezelf halen als speelster. Mijn ontwikkeling en een prettige leeromgeving staan voor mij centraal en Excelsior kan mij die bieden."

De spits besluit: "Daarom wil ik hier komend seizoen weer aan de slag. Mijn doelstelling voor komend seizoen is het team versterken door zo veel mogelijk minuten en doelpunten te maken. Ik heb er zin in."

Lees meer:
0 reacties