Excelsior langer door met aanvalster (19): "Het is nu aan mij"

Chelsea Homan juicht na een goal voor Excelsior
Chelsea Homan juicht na een goal voor Excelsior Foto: © BSR Agency

Chelsea Homan blijft bij Excelsior. De 19-jarige aanvalster heeft haar handtekening gezet onder een contract voor het komende seizoen.

Homan stroomde vorig seizoen vanuit de beloften door en kwam dit jaar twaalf keer in actie in de Azerion Vrouwen Eredivisie. Daarin scoorde ze eenmaal. "Wij zijn blij dat Chelsea Homan haar contract bij Excelsior heeft getekend. Chelsea is een talentvolle speelster met veel potentie; we kijken ernaar uit om haar verder te ontwikkelen binnen onze club", reageert hoofd vrouwenvoetbal Nicole Deurholt.

"Haar inzet en talent maken van haar een waardevolle speler voor het team. Wij hebben er ook alle vertrouwen in dat zij een belangrijke rol gaat spelen in het behalen van de doelstellingen van Excelsior", aldus Deurholt op het digitale thuis van de Kralingers. Homan zelf ziet haar eerste profcontract bij Excelsior als een beloning voor haar harde werk van afgelopen seizoen.

"Ik heb mezelf in mijn eerste seizoen bij de selectie mezelf kunnen ontwikkelen. Het is nu aan mij om de volgende stap te zetten", zo klinkt het. "Ik heb een supergoed gevoel over het nieuwe seizoen. Ik wil mezelf verder ontwikkelen, meer speelminuten gaan maken en belangrijk zijn voor de ploeg. Als team willen we ons ook verder gaan ontwikkelen en ons gaan opwerken tot middenmoter. Ik heb het naar mijn zin bij Excelsior en heb er alle vertrouwen in dat ik bovenstaande doelen kan gaan behalen", aldus Homan.

Lees meer:
0 reacties