Excelsior heeft wedstrijdsponsor: "Hadden weinig met vrouwenvoetbal"

Katelyn Hendriks in actie namens Excelsior
Katelyn Hendriks in actie namens Excelsior Foto: © Orange Pictures

BIQ Investments zal zondag de eerste wedstrijdsponsor zijn bij een thuiswedstrijd van de Excelsior Vrouwen. Met het wedstrijdsponsorschap bij het duel tegen de PSV Vrouwen hopen zij een nieuwe traditie in gang te zetten, meldt de club op haar website. Eerder dit seizoen was het bedrijf ook al wedstrijdsponser bij de mannen.

"Wij zijn als ondernemers altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden”, vertelt Wim Raven van BIQ Investments. "Op de Footgolfdag kregen we de flyer te zien met sponsormogelijkheden bij de vrouwen met de vraag of wij iets konden betekenen. Toen vroegen wij ons af waarom het zijn van wedstrijdsponsor nog geen van de opties op de menukaart was."

Sinds de zomer van 2021 is BIQ Investments aangesloten als sponsor bij Excelsior Rotterdam. In het afgelopen jaar heeft het bedrijf genoeg betekend voor de club. Als adviseur Excelsior Business Development is Wim Raven ook onderdeel van het bestuur van Excelsior. "We zijn verbonden met Excelsior. We doen op alle fronten mee en helpen de club graag. Daarom hebben we nu ook wedstrijdsponsoren bij de vrouwen in gang gezet. We zijn daarin nu de voortrekker en dat doen we graag.”

"In veel dingen was Excelsior de eerste, zo ook op het gebied van vrouwenvoetbal. Wij lopen ook graag vooruit, ditmaal als wedstrijdsponsor. Nu is het eerste schaap over de dam en hopen we dat er meer volgen. Daarin was de Footgolfdag van de Excelsior Business Club, waarbij een aantal speelesters aansloot, al een succes. Uiteindelijk is dat iets wat anderen triggered om dit ook te gaan doen. Tot nu toe is het een daverend succes, want de andere wedstrijden die hier worden gespeeld zijn ook al bezet.”

"Tot nu toe hadden we nog weinig met vrouwenvoetbal, maar vanaf aanstaande zondag uiteraard wel. We hopen op drie punten, maar het zal niet gemakkelijk worden", sluit Raven af.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
20/04
Ajax V
14:00
AZ W
za
20/04
PEC Zwolle V
14:00
Telstar W
za
20/04
PSV V
16:30
SC Heerenveen V
zo
21/04
ADO Den Haag V
12:15
Feyenoord V
zo
21/04
Excelsior Rotterdam W
12:15
Fortuna Sittard W
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 FC Twente V 19 35 52
2 Ajax V 19 36 45
3 PSV V 19 22 35
4 Fortuna Sittard W 19 20 31
5 ADO Den Haag V 19 8 26
6 Utrecht W 19 -10 26
7 PEC Zwolle V 19 -3 25
Bekijk de hele stand