Excelsior haalt transfervrije doelvrouw binnen: "Ervaren keeper"

Jasmijn de Groot bij FC Utrecht
Jasmijn de Groot bij FC Utrecht Foto: © BSR Agency

Excelsior heeft Jasmijn de Groot aangetrokken. De 22-jarige keepster komt transfervrij over van FC Utrecht, waar haar aflopende contract niet werd verlengd.

De Groot speelde in totaal een seizoen voor de Domstedelingen. Daarvoor kwam ze uit voor Feyenoord en ADO Den Haag. Komend jaar kiest De Groot voor Excelsior. "Excelsior is een mooie club, dus ik ben blij dat ik hier mijn carrière kan vervolgen", zegt de goalie op de kanalen van de Kralingers. "Het afgelopen seizoen bij FC Utrecht is bewogen geweest, maar ik heb er vooral van geleerd."

"Nu heb ik er veel zin in om een nieuwe uitdaging aan te gaan bij Excelsior en te gaan voor een plek in het doel op het hoogste niveau", aldus De Groot. Bij Excelsior zijn ze logischerwijs blij met de komst van de doelvrouw. "Met Jasmijn de Groot voegen we een ervaren keeper toe aan onze groep. Bij Feyenoord en met name FC Utrecht heeft zij al wedstrijden gespeeld in de Azerion Vrouwen Eredivisie. Jasmijn gaat de concurrentiestrijd aan met Anouk (Van de Klooster, red.) voor de plek onder de lat en we kijken ernaar uit om de volgende stap in haar ontwikkeling te gaan zetten."

Lees meer:
0 reacties