Excelsior bindt hoofdsponsor: "Leuker dan sommige Eredivisieduels"

Nikki Ridder juicht na haar doelpunt
Nikki Ridder juicht na haar doelpunt Foto: © Orange Pictures

Nederlof Fish is ook de komende jaren hoofdsponsor van Excelsior. Het bedrijf, dat zich bezighoudt met de import en export van vis, is al enkele jaren betrokken bij de Rotterdamse club.

Nederlof Fish staat dit jaar en de twee seizoenen hierna op het shirt van Excelsior. "Nederlof Fish is al enkele jaren als partner verbonden aan onze club en foundation", zegt Niels Redert, algemeen manager van de vrouwentak van de Kralingers.

"Zij steunen niet alleen het eerste elftal van de mannen, maar ook de vrouwen en de jeugd. Juist die laatste twee groepen vindt eigenaar Maarten Buitendijk heel belangrijk, omdat die doorgaans minder aandacht krijgen dan het eerste elftal van de mannen", zegt Redert op de website van Excelsior.

"Wij zijn er trots op dat Nederlof Fish naast op de mouwen nu ook op de voorzijde van het shirt staat als trotse hoofdsponsor van ons vrouwenteam", aldus Redert. Eigenaar Buitendijk is een echte voetballiefhebber.

Hij zegt: "Ik vind het vooral leuk om met het bedrijf juist jeugd- en vrouwenvoetbal te steunen, maar ook G-voetbal. Het is belangrijk dat meisjes en vrouwen ook lekker kunnen voetballen. Ook vind ik dat er nog te weinig belangstelling is voor vrouwenvoetbal en ik hoop dat we een steentje kunnen bijdragen om dat te verbeteren."

"Er komen nog te weinig mensen naar de thuiswedstrijden van de Excelsior Vrouwen, terwijl dat vaak leuker is om naar te kijken dan sommige eredivisiewedstrijden", aldus Buitendijk.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
vr 4 feb. 2022, 19:30
Vrouwen Eredivisie
FC Twente V -
-
Feyenoord V -
vr 4 feb. 2022, 19:30
Vrouwen Eredivisie
Excelsior Rotterdam W -
-
VV Alkmaar W -
vr 4 feb. 2022, 19:30
Vrouwen Eredivisie
ADO Den Haag V -
-
SC Heerenveen V -
zo 6 feb. 2022, 12:15
Vrouwen Eredivisie
PSV V -
-
Ajax V -
vr 11 feb. 2022, 19:30
Vrouwen Eredivisie
SC Heerenveen V -
-
FC Twente V -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 FC Twente V 14 37 30
2 Ajax V 13 21 28
3 PSV V 14 4 26
4 Feyenoord V 14 5 25
5 PEC Zwolle V 15 1 20
Bekijk de hele stand