Excelsior akkoord met verdedigster: "Zie genoeg mogelijkheden"

Lieke de With (Excelsior) in duel met Ajax
Lieke de With (Excelsior) in duel met Ajax Foto: © Orange Pictures

Excelsior heeft Lieke de With langer aan zich weten te binden. De 20-jarige verdedigster begint daarmee aan haar derde seizoen bij de Kralingse club.

De With maakte in 2022 de overstap van PSV naar Excelsior. Ze speelde sindsdien vooral wedstrijden in het beloftenteam en kwam in 13 duels in actie in de Azerion Vrouwen Eredivisie. "Het afgelopen seizoen was helaas teleurstellend omdat ik weinig heb gespeeld. Maar ik heb het goed naar mijn zin bij Excelsior", zegt De With op de website van Excelsior.

"We hebben een hartstikke leuk team. Met de nieuwe trainer zie ik genoeg mogelijkheden om mezelf verder te ontwikkelen, meer minuten te maken en belangrijk te zijn voor het team. Daarom blijf ik graag bij Excelsior. Ik heb veel zin in het nieuwe seizoen", aldus de verdedigster.

Nicole Deurholt, hoofd vrouwenvoetbal: "Hoewel Lieke afgelopen seizoen helaas weinig aan spelen toegekomen is, hebben wij er vertrouwen in dat zij zich bij Excelsior nog verder kan ontwikkelen. Lieke is een voetballende back met veel snelheid, wat past binnen onze voetbalvisie. We zijn blij dat we haar komend seizoen verder kunnen ontwikkelen."

Lees meer:
0 reacties