Samenvatting: FC Utrecht boekt overwinning op Feyenoord in De Kuip

FC Utrecht heeft het seizoen afgesloten met een nipte overwinning. In De Kuip werd Feyenoord verslagen: 1-2.

In Rotterdam trof Esmee de Graaf na een halfuur spelen de lat. Niet veel later lag de goal aan de andere kant in het net. Sophie Cobussen profiteerde van een fout achterin bij Feyenoord en opende de score. Vlak voor rust viel de 1-1. Wie anders dan Ella Van Kerkhoven tekende voor de gelijkmaker.

De drie punten gingen uiteindelijk alsnog naar FC Utrecht. Eshly Bakker slalomde om de Feyenoord-defensie heen en schoot raak. Daar bleef het uiteindelijk bij in De Kuip. De club uit de Domstad eindigt als zevende in de Azerion Vrouwen Eredivisie, Feyenoord moet het met de achtste plaats doen.

Scoreverloop:
33' 0-1 Sophie Cobussen
39' 1-1 Ella Van Kerkhoven
63' 1-2 Eshly Bakker

Opstelling Feyenoord: Weimar, Pijnenburg (62' Van Bentem), Verspaget, Obispo, Brandau, Van de Lavoir (70' Van der Sluijs), Koga, Folkertsma, De Graaf (85' Lont), Koopman (85' Van de Ven), Van Kerkhoven

Opstelling FC Utrecht: Copier, Visscher (62' Piqué), Op den Kelder, Van der Zanden, Paliama, De Jong (79' Groenendijk), Munsterman (90+' Van Straten), Van Schoonhoven, Bakker (90+' Roosjen), De Keijzer, Cobussen (79' Kruize)

Lees meer:
0 reacties