Eshly Bakker biedt excuses aan ondanks overwinning: "Sorry daarvoor"

Eshly Bakker in actie namens FC Utrecht
Eshly Bakker in actie namens FC Utrecht Foto: © Pro Shots

FC Utrecht heeft het seizoen afgesloten met een overwinning. In De Kuip won de club uit de Domstad met 2-1 van Feyenoord. Eshly Bakker is er blij mee, al is ze niet helemaal tevreden over de wedstrijd.

"Wat dit zegt? Voor ons zegt het in ieder geval dat we het seizoen goed hebben afgesloten. Ik denk dat de wedstrijd voor de neutrale kijker niet heel erg leuk was. Sorry daarvoor", biedt de FC Utrecht-aanvalster haar excuses aan bij ESPN. "Het was warm, oké, maar dat mag geen excuus zijn."

"Het was een beetje gezapig, van beide kanten. We hebben de supporters niet echt vermaakt, denk ik. In de tweede helft wel iets meer. Maar voor ons zegt het eigenlijk alles dat we het seizoen goed beginnen. Dan zit je in een proces. Maar dat we het goed afsluiten, dat zegt voor ons heel veel", aldus Bakker, die uiteindelijk de winnende scoorde. "Scoren is het leukste wat er is. Dat je er dan hier, in De Kuip, er een mag bijschrijven, dat is extra speciaal."

De FC Utrecht-captain vervolgt: "Spelen in stadions geeft wat extra's. Je bent profvoetbalster, we spelen alleen maar op de wat kleinere veldjes. Hier in het stadion spelen, dat is supertof. Voor heel veel meiden is het nieuw om in een stadion te spelen. Ik denk dat er ergens wel wat spanning op zat. Dat konden we een beetje van ons afschudden in de tweede helft", besluit Bakker.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
28/09
Utrecht W
14:00
Excelsior Rotterdam W
za
28/09
Feyenoord V
14:00
AZ W
za
28/09
SC Heerenveen V
16:30
ADO Den Haag V
zo
29/09
Ajax V
12:15
PEC Zwolle V
zo
29/09
PSV V
12:15
Telstar W
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 ADO Den Haag V 0 0 0
2 Ajax V 0 0 0
3 AZ W 0 0 0
4 Excelsior Rotterdam W 0 0 0
5 FC Twente V 0 0 0
6 Feyenoord V 0 0 0
7 Fortuna Sittard W 0 0 0
Bekijk de hele stand