Eredivisie krijgt nieuwe partner: extra live wedstrijden op tv

De speelsters van Ajax en FC Twente staan op het veld
De speelsters van Ajax en FC Twente staan op het veld Foto: © Pro Shots

TOTO wordt partner van de Azerion Vrouwen Eredivisie. De samenwerking geeft een extra impuls aan de verdere groei van de competitie. De KNVB en ESPN kunnen daardoor met 22 extra live wedstrijden op tv de zichtbaarheid van de Azerion Vrouwen Eredivisie vergroten.

Dit betekent een verdubbeling van het aantal live wedstrijden op ESPN. Deze extra live wedstrijden in de Azerion Vrouwen Eredivisie zullen in beginsel gespeeld worden op zaterdag om 14.00 uur en te zien zijn op ESPN 1, het open net van ESPN.

"De KNVB heeft als doel om het vrouwenvoetbal verder te ontwikkelen en de Azerion Vrouwen Eredivisie is hier uiteraard een belangrijk onderdeel van", reageert Dave Dekker, directeur commercie bij de KNVB. "Door de samenwerking met TOTO kunnen we de zichtbaarheid van de competitie fors vergroten, waardoor fans de competitie vanaf komend seizoen beter kunnen volgen. Bovendien vergroten we hiermee onze commerciële waarde."

"Wij zijn daarom heel blij dat we met TOTO, na naamgever Azerion en launching partner ING, een nieuwe partner van de Azerion Vrouwen Eredivisie mogen verwelkomen", aldus Dekker. Joost Zuure, head of sponsoring en beneficianten van Nederlandse Loterij, is ook blij met de deal: "Als allergrootste supporter van de sport wil Nederlandse Loterij iedereen laten sporten en bewegen."

"Daar dragen we jaarlijks aan bij, met het doorgeven van een groot deel van onze opbrengst aan de sport. Bovendien steunen wij nadrukkelijk het vrouwenvoetbal. Ook met ons spel TOTO, als sponsor van vier Vrouwen Eredivisie-clubs en vanaf dit seizoen als trotse partner van de Azerion Vrouwen Eredivisie. Meer exposure maakt de Azerion Vrouwen Eredivisie tot dé inspiratiebron voor elke voetballer", zegt Zuure.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Kijk jij ook alweer uit naar het voetbalweekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in en krijg maar liefst vijf GRATIS (!) weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
9/12
PSV V
14:00
Ajax V
za
9/12
Feyenoord V
16:30
ADO Den Haag V
zo
10/12
Excelsior Rotterdam W
12:15
SC Heerenveen V
zo
10/12
Utrecht W
12:15
Fortuna Sittard W
zo
10/12
Telstar W
12:15
PEC Zwolle V
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 FC Twente V 8 20 24
2 Fortuna Sittard W 9 14 19
3 Ajax V 8 12 19
4 PSV V 10 13 17
5 Utrecht W 10 -4 17
6 PEC Zwolle V 9 3 16
7 ADO Den Haag V 9 4 12
Bekijk de hele stand