Eredivisie-debutante Zera Hulswit: "Ik werd toch zenuwachtig"

Zera Hulswit
Zera Hulswit Foto: © Pro Shots

PSV stapte afgelopen zondagmiddag met een flinke kater in de bus voor de terugreis naar Noord-Brabant. Toch was het niet bij álle spelers chagrijn wat de klok sloeg.

Zera Hulswit maakte in de wedstrijd tegen FC Twente namelijk haar debuut in de Eredivisie, waardoor er toch nog één speelster met een relatief tevreden gevoel terug kijkt op de wedstrijd. "Superleuk en fijn dat ik die kans heb gekregen. Daar ben ik heel erg blij mee", zegt Hulswit telefonisch tegen het Eindhovens Dagblad vanuit de spelersbus van PSV.

Vrijdagavond hoorde Hulswit dat ze bij de selectie van het zat. "Ik zat op de bank en moest warm gaan lopen. Ik was me op mijn kans aan het voorbereiden tijdens de warming-up en toen hoorde ik mijn naam en wist ik het pas. Ik werd toch zenuwachtig, want de wedstrijd was nog spannend. Ik wilde er direct staan en mag tevreden zijn met mijn eigen optreden", vertelt Hulswit.

Hulswit speelt doorgaans haar wedstrijden bij Jong PSV, maar hoopt door te stromen naar het eerste elftal. "Met Jong PSV trainen we vaak en hard. We willen allemaal elke dag beter worden. Ik hoop met Jong nog veel mooie resultaten te behalen. Daarnaast krijgt iedereen hier de kans om door te stromen, we trainen vaak mee met PSV 1", aldus Hulswit.

Lees meer:
0 reacties