Welkom op onze nieuwe website!

Ellouzi mysterieus: ''Vol vertrouwen een nieuwe fase tegemoet''

Op sabrine ellouzi fc twente 5fc749fbbda97
Op sabrine ellouzi fc twente 5fc749fbbda97 Foto: © Orange Pictures

Na elf jaar komt er een einde aan de tijd van Sabrine Ellouzi bij FC Twente. Het aflopende contract van de middenveldster wordt niet verlengd en na dit seizoen verlaat ze de club.

Ellouzi doorliep de jeugdopleiding van de Tukkers en maakte in het seizoen 2016/17 de stap naar de hoofdmacht van de club uit Enschede. Op haar blog gaat Ellouzi in op haar aanstaande vertrek. "In 2010 startte ik in de jeugdopleiding bij de “onder de 14” met de droom om het eerste elftal te behalen. Die droom mocht ik in 2016 verwezenlijken", schrijft de middenveldster.

"Ik maakte toen mijn debuut tijdens een uit wedstrijd tegen PSV. Ik heb echt ontzettend veel meegemaakt bij deze club", vervolgt Ellouzi, die aangeeft dat het teveel is om te delen via de blog. "Ik ben opgegroeid bij FC Twente. Ik leerde de normen en waarden van de club. Ik was onderdeel van een grote familie."

De elf jaren bij FC Twente hebben de middenveldster gevormd, schrijft ze. "Het zal straks bij het definitieve afscheid vast wel heel gek zijn allemaal, maar ik voel wel heel erg dat dit voor mij de juiste keuze is geweest. De juiste keuze op voetbalgebied, maar ook zeker op persoonlijk vlak."

Ellouzi beseft momenteel nog niet dat ze de club gaat verlaten, mede doordat de Tukkers nog strijden om de landstitel. Desondanks kijkt ze vol trots terug op haar elf jaar. "Als ik terugkijk naar de afgelopen elf jaar, dan ben ik erg trots op mezelf. Ik stond er altijd, ook als ik moeilijke momenten had. Natuurlijk was het niet allemaal roze geur en maneschijn, maar dat is logisch denk ik."

"Ik ben vaak hard gevallen, en ik stond altijd weer op. Ik heb veel mogen winnen, en ik heb uiteraard ook verloren. Ik heb onwijs veel geleerd. Ik ben gegroeid op zowel voetbaltechnisch vlak, maar ook zeker als mens", geeft ze aan. Dit seizoen wil Ellouzi mooi afsluiten. "Waar ik me, zoals altijd, voor de volle 100% voor inzet. Ik kijk uit naar wat de toekomst me gaat brengen. Ik ga vol vertrouwen een nieuwe, spannende fase tegemoet in mijn leven. Daar vertel ik jullie binnenkort meer over", houdt de middenveldster het mysterieus.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
vr 29 okt. 2021, 19:30
Eredivisie Women
FC Twente W -
-
SC Heerenveen W -
zo 31 okt. 2021, 12:15
Eredivisie Women
PSV W -
-
VV Alkmaar W -
zo 31 okt. 2021, 12:15
Eredivisie Women
PEC Zwolle W -
-
Ajax W -
zo 31 okt. 2021, 12:15
Eredivisie Women
Excelsior Rotterdam W -
-
Feyenoord W -
vr 5 nov. 2021, 19:30
Eredivisie Women
SC Heerenveen W -
-
ADO Den Haag W -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 PEC Zwolle W 7 5 13
2 Feyenoord W 6 4 11
3 FC Twente W 6 11 10
4 Ajax W 6 8 10
5 PSV W 6 5 10
Bekijk de hele stand