Ellouzi lovend: "FC Twente steekt er zoals altijd weer bovenuit"

Excelsior neemt het vrijdagavond op tegen FC Twente. Een speciaal duel voor Sabrine Ellouzi, die jarenlang voor de club uit Enschede speelde.

"Het blijft een speciale wedstrijd. Ik heb er elf jaar gespeeld. Het groepje waarmee ik heb gespeeld wordt steeds dunner, maar er lopen nog steeds vriendinnen rond. Twente blijft voor mij een hele bijzondere wedstrijd", geeft ze aan voor de camera van het clubkanaal van de ploeg uit Rotterdam.

De aanvalster kijkt uit naar de wedstrijd van vrijdagavond: "De wedstrijden tegen de grotere teams vind ik altijd de leukste, omdat je tot het uiterste moet gaan. Natuurlijk vind ik het leuk om mensen weer terug te zien, dus daar kijk ik heel erg naar uit. Verder kijk ik er gewoon naar alsof het een wedstrijd is zoals alle wedstrijden."

Excelsior speelde de voorbije weken tegen Ajax en Fortuna Sittard, waarvan werd verloren. "Dat zijn twee hele goede teams. We hebben heel veel tactisch getraind de afgelopen tijd. Uiteindelijk is het plan tegen Twente helder voor ons. Ik hoop dat we dat kunnen uitvoeren. FC Twente heeft goede speelsters. Individueel hebben ze klasse. Uiteindelijk denk ik dat zij qua spel ook echt wel er bovenuit steken dit seizoen, zoals eigenlijk altijd."

Wat gaat Excelsior daar tegenover zetten? "We gaan compact verdedigen. Uiteindelijk hopen we voor de goal de kansen af te maken die we krijgen. Als eerst komt het verdedigen. We moeten energie leveren en samen ervoor gaan", aldus Ellouzi.

Lees meer:
0 reacties