Ellouzi heeft nieuwe job: "Zijn daar samen verantwoordelijk voor"

Sabrine Ellouzi keerde afgelopen zomer terug bij Excelsior. Voor de international van Tunesië voelde het als thuiskomen. Dat vertelt de aanvalster op het clubkanaal van de Rotterdammers.

"Het bevalt goed. Ik heb het gevoel dat ik heel erg gewaardeerd word hier. Het gevoel wat ik het eerste jaar heb over gehouden, heb ik weer helemaal terug. Ik sta met heel veel plezier op het veld", geeft Ellouzi aan. Ze merkt dat de Kralingers veel stappen hebben gezet op het gebied van vrouwenvoetbal.

"Ik kan het goed beoordelen na een jaar afwezigheid. Ik denk dat we enorm veel stappen hebben gemaakt. We zijn echt gegroeid binnen de organisatie. Ik denk dat dat alleen maar heel mooi is. Ik weet zeker dat we alleen maar door gaan groeien", aldus de aanvalster, die niet alleen op het veld actief is voor Excelsior.

"Per september ben ik begonnen als coördinator scouting voor de vrouwentak", vertelt Ellouzi. "Het oog is gericht op de Onder-16. We willen voor volgend seizoen een kwalitatief goed Onder-16 hebben staan. Ik ben daar samen met Nicole (manager vrouwenvoetbal Deurholt, red.) verantwoordelijk voor. De scouts van de mannen ondersteunen ons hierin. Super leuke uitdaging. Het is ook nieuw voor mij, maar wel weer leuk om mee te maken", besluit ze.

Lees meer:
0 reacties