Ella Van Kerkhoven baalt flink: "Dan begin je toch te dromen"

Ella Van Kerkhoven in actie namens Feyenoord
Ella Van Kerkhoven in actie namens Feyenoord Foto: © BSR Agency

Feyenoord verloor in de halve finale van de TOTO KNVB Beker met 2-1 van Ajax. Na afloop sprak ESPN met Ella Van Kerkhoven.

De teleurstelling bij Van Kerkhoven was dan ook erg groot. "Het is heel zuur, maar dit is voetbal ook. Zij hebben wel de meeste kansen gehad, maar wij hadden er ook meer kunnen maken. Als het dan 1-1 staat begin je toch te dromen over de finale", zegt de Belgische spits bij ESPN. "De strafschop werd al heel vroeg in de verlenging gegeven en dan moet je meteen terugvechten. Dat hebben we als ploeg echt samen gedaan, maar de bal ging er niet in."

Het geloof was er zeker tijdens de wedstrijd. "We hebben vier of vijf kansen gehad, maar zij hebben ook de kansen gehad en ook nog eens meer dan ons. We wilden het echt enorm graag en dan is het gewoon een teleurstelling als je het niet haalt."

Ook na de 2-1 in de verlenging bleef ze hoop houden. "We zijn 1 op 1 gaan spelen en alle ballen naar voren pompen, maar dan moet hij wel vallen. Als hij dan niet valt,, is de teleurstelling gewoon groot."

Lees meer:
0 reacties