Eerste update over Van de Westeringh: "Niet meteen het allerergste"

Kirsten van de Westeringh (Feyenoord) in actie tegen Fortuna Sittard
Kirsten van de Westeringh (Feyenoord) in actie tegen Fortuna Sittard Foto: © Pro Shots

Een positieve eerste update over Kirsten van de Westeringh. De speelster van Feyenoord leek in de wedstrijd tegen Fortuna Sittard een zware blessure op te lopen, maar de eerste berichten vanuit de Rotterdamse kleedkamer zijn 'overwegend positief'.

"Het is nog te vroeg om diagnoses te gaan stellen, maar het is blijkbaar al wel laat genoeg om te kunnen zeggen dat het niet meteen het allerergste is, zoals van tevoren werd gedacht. Nu verder afwachten hoe dat gaat lopen", zo liet ESPN-commentator Teun de Boer weten aan het begin van de tweede helft.

Vlak voor rust viel Van de Westeringh uit. In een duel met Samantha van Diemen leek ze zich te verstappen, waarna ze buiten de lijnen op de grond bleef liggen. De schrik was leesbaar van het gezicht van de speelster van Feyenoord, die later ook haar tranen niet kon verbergen. Van de Westeringh is pas net terug, nadat ze vorig jaar een zware knieblessure opliep.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Kijk jij ook alweer uit naar het voetbalweekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in en krijg maar liefst vijf GRATIS (!) weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
30/09
ADO Den Haag V
14:00
PEC Zwolle V
zo
1/10
FC Twente V
12:15
Feyenoord V
zo
1/10
Utrecht W
12:15
SC Heerenveen V
zo
1/10
Fortuna Sittard W
12:15
Excelsior Rotterdam W
zo
1/10
PSV V
12:15
AZ W
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Fortuna Sittard W 2 4 6
2 Utrecht W 2 3 6
3 PSV V 2 5 4
4 AZ W 2 1 4
5 FC Twente V 1 7 3
6 Ajax V 1 2 3
7 ADO Den Haag V 1 0 1
Bekijk de hele stand