Douma gebrand: "Hebben tegen Feyenoord nog iets goed te maken"

Wiëlle Douma bij ADO Den Haag
Wiëlle Douma bij ADO Den Haag Foto: © BSR Agency

ADO Den Haag staat zondagmiddag in eigen huis tegenover Feyenoord. De club uit de Hofstad kan dit seizoen realistisch gezien geen vierde meer worden, maar dat betekent zeker niet dat er nu met de pet naar gegooid gaat worden.

"Helaas valt er niets meer te winnen dit seizoen, maar we willen ook zeker het seizoen nog goed afsluiten", zegt Wiëlle Douma op de clubwebsite. "We moeten ook, want om de vijfde plek te behouden moeten er zeker nog punten worden gepakt. Alle tegenstanders in de laatste drie wedstrijden vragen altijd om veel strijd en voetballende kwaliteit."

"Dus we zijn er zeker nog op gebrand om de laatste wedstrijden dit seizoen winnend af te sluiten", zegt de 24-jarige verdedigster. De laatste linie bij ADO staat ook dit seizoen weer goed, zo merkt Douma. "Daar hebben we ook veel tijd in gestoken. We communiceren goed, weten wat we van elkaar kunnen verwachten en zijn continu bezig om het goed neer te zetten."

Ze gaat verder: "Het doel voor ons als verdediging is dan ook iedere keer weer om de nul te houden. Dat dat zijn vruchten afwerpt is dan ook mooi. Door middel van mijn ervaring, coaching en rust draag ik bij aan de stabiliteit in het team. Ik denk dat ik tot nu toe een goed seizoen draai en ook achterin belangrijk ben voor het team", aldus Douma.

Zondag hoopt ze wederom de nul te houden, ditmaal tegen Feyenoord. "We hebben tegen Feyenoord nog iets goed te maken, ook ten opzichte van de bekerwedstrijd. We zijn er daardoor denk ik nog meer op gebrand om deze keer wel de drie punten in huis te houden. Ik verwacht dan ook dat het een leuke wedstrijd wordt, waarin wij voetballend moeten laten zien dat wij de betere ploeg zijn", klinkt het strijdbaar.

Lees meer:
0 reacties