Dominique Scholten ziet 'hinderlijke' onderbreking voor FC Twente

Dominique Scholten op de tribune bij FC Twente
Dominique Scholten op de tribune bij FC Twente Foto: © Pro Shots

De Azerion Vrouwen Eredivisie ligt momenteel stil vanwege de interlandperiode. In Enschede zullen ze daar misschien niet al te blij mee zijn: FC Twente ligt namelijk op koers voor een nieuwe landstitel.

Dat weet ook algemeen directeur Dominique Scholten. "De interlandweek is deze week voor FC Twente een 'hinderlijke' onderbreking richting de eindfase van de competitie. De koploper won afgelopen weekend van ADO Den Haag en zag nummer twee Ajax verliezen in Heerenveen", zo merkt hij op in zijn nieuwsbrief.

"Met nog drie duels te gaan heeft FC Twente aan een zege voldoende om de negende landstitel te pakken, een unieke prestatie. Zondag 21 april hervat FC Twente het seizoen met de uitwedstrijd tegen FC Utrecht en hopelijk wordt het een mooie kampioensdag", blikt Scholten alvast vooruit.

De Tukkers sluiten het seizoen op zaterdag 11 mei af tegen Telstar. Dat duel wordt gespeeld in De Grolsch Veste. "De kaartverkoop voor dat duel is reeds begonnen. Seizoenkaarthouders kunnen een gratis kaart aanvragen", aldus Scholten.

Lees meer:
0 reacties