Dominique Janssen kondigt vertrek aan: "Waar moet ik beginnen..."

Dominique Janssen met de DFB Pokal
Dominique Janssen met de DFB Pokal Foto: © BSR Agency

Het hing al een tijdje in de lucht, maar Dominique Janssen heeft zondag bevestigd na dit seizoen te vertrekken bij VfL Wolfsburg. Via Instagram staat de Nederlandse verdedigster stil bij haar aanstaande vertrek.

"Waar moet ik beginnen... Wat een reis was het de afgelopen 5 jaar. Ik arriveerde in Wolfsburg, hongerig naar trofeeën. Nou, de slogan ‘Immer Hungrig’ zegt genoeg. We wonnen 5 keer de beker en 2 keer de landstitel. We kwamen ver in Europa maar konden die helaas niet bemachtigen", blikt Janssen terug.

Het waren vijf prachtige jaren in Wolfsburg: "Het is de afgelopen 5 jaar mijn thuis geweest en ik heb zulke prachtige herinneringen gecreëerd. Ik heb zoveel mensen leren kennen die een speciaal plekje in mijn hart hebben. Ik heb vriendschappen opgebouwd, mijn geliefde gevonden en kon doen waar ik het meest van houd: voetballen, wedstrijden winnen en titels."

"Ik wil graag alle mensen bedanken die deel uitmaakten van de reis. Teamgenoten, staf, fans, mensen achter het team, jullie hebben het allemaal mogelijk gemaakt. Dit hoofdstuk eindigt, maar laten we, voordat we aan een nieuw hoofdstuk beginnen, van morgen een dag maken om nooit te vergeten! Nog één keer in het groen. Ik houd van jullie allemaal, Dominique", sluit Janssen af. Maandag speelt ze dus haar laatste wedstrijd voor VfL Wolfsburg, thuis tegen SGS Essen.

Lees meer:
0 reacties