Dijkstra heeft duidelijk doel: "Gewoon die schaal binnenhalen"

Caitlin Dijkstra bij FC Twente
Caitlin Dijkstra bij FC Twente Foto: © BSR Agency

FC Twente moet nog even wachten op de landstitel, na het gelijke spel op bezoek bij FC Utrecht. Maar één ding is zeker: Caitlin Dijkstra zal met die titel op zak vertrekken uit Enschede. Met minder wil de verdedigster geen afscheid nemen.

"Voor mij persoonlijk duurt de tweede seizoenshelft wel lang", begint de 25-jarige Dijkstra haar verhaal in de Volkskrant. De OranjeLeeuwin maakt na dit seizoen de definitieve overstap naar VfL Wolfsburg. Dit jaar werd ze terug verhuurd aan FC Twente. "Het is gewoon heel belangrijk om te spelen", legt ze uit.

Dijkstra vervolgt: "Daarom hebben we dat toen besloten en ik denk dat het sowieso het eerste halfjaar goed is geweest om nog hier te zijn", aldus de Brabantse, die zondag in de slotfase nog voor de 2-2 zorgde tegen FC Utrecht. "Zij parkeren de bus. Dat doen ze goed en wij waren vandaag (zondag, red.) niet supergoed."

"Je moet gewoon elke wedstrijd ready zijn. Dat zie je vandaag ook weer", zegt Dijkstra, die met FC Twente volgende week weer een nieuwe kans krijgt op de titel. "We moeten er nog even vol voor gaan. En dat gaan we doen ook. De laatste maanden hebben we nog één doel: gewoon die schaal binnenhalen", maakt de verdedigster duidelijk.

Lees meer:
0 reacties