Dhont kijkt uit naar finale: "Brengt veel lading met zich mee"

Elena Dhont
Elena Dhont Foto: © Orange Pictures

Maandag komen FC Twente en Ajax voor de laatste keer in actie dit seizoen. De ploegen strijden tegen elkaar in de finale van de Eredivisie Cup.

FC Twente speelde in de halve finale van de Eredivisie Cup tegen Fortuna Sittard. Na de 5-0 overwinning op Sportcampus Diekman werd er vorige week zondag met 0-4 gewonnen in Sittard. In de andere halve finale wist Ajax over twee wedstrijden PSV te verslaan (5-2 en 3-1).

Elena Dhont, die deze week haar contract verlengde in Enschede, heeft zin in de wedstrijd. "Het is een mooie clash. Het is natuurlijk een finale en de wedstrijd brengt veel lading met zich mee. We gaan vol voor de winst, we willen de cup winnen", zegt ze op de website van de Tukkers.

Na het teleurstellende einde van het Eredivisieseizoen wist FC Twente op Hemelvaartsdag de KNVB Beker te winnen. Nu heeft Dhont haar pijlen gericht op de volgende prijs: "We zijn echt gebrand om te winnen, kijk maar naar onze wedstrijden tegen Fortuna Sittard. We willen het seizoen mooi afsluiten", aldus de Belgische.

Nadine Noordam (Ajax) in actie tegen FC Twente
Ajax - FC Twente op tv: "Het duel is vanaf 14.30 uur live te zien" Lees ook
Lees meer:
0 reacties