DHL Parcel sponsor van de Nederlandse nationale vrouwenteams

Fans van de OranjeLeeuwinnen
Fans van de OranjeLeeuwinnen Foto: © Pro Shots

DHL Parcel is een internationale onderneming. Het is opgericht voor het verzenden van pakketten en pallets binnen Europa. Het is een erg bekende onderneming, waar de meeste mensen vast en zeker gebruik van hebben gemaakt. Maar hoe zit het nu precies met DHL Parcel als sponsor voor de Nederlandse nationale vrouwenteams?

Waarom een samenwerking met DHL Parcel?

Het is voor het eerst dat zo een grote sponsor samenwerkte met de vrouwensport. De naam waaronder het partnership is genoemd is #SameDream. Waar DHL Parcel aan wil bijdragen is een juiste randvoorwaarden en omstandigheden voor de vrouwenteams. Dit zodat ze hun sportprestaties op een hoog niveau kunnen uitvoeren. Op internationaal hoog niveau maakt de Nederlandse vrouwen sport een grote groei. Niet alleen de Nederlandse vrouwen sport maakte een grote groei, want ook DHL Parcel heeft dit de afgelopen jaren gedaan. Hierdoor is dit een hele goede match, waarbij de ambitie en motivatie als #SameDream wordt genoemd. Het doel wat DHL Parcel wilt halen door dit partnership is steun en support bieden om de sporters hun dromen uit te laten voeren.

Waar zal de naam DHL Parcel zichtbaar zijn?

Elke sponsor is ergens zichtbaar. De een op een bord langs de weg, en de ander op een auto. Waar DHL Parcel vooral zichtbaar zal zijn bij de vrouwensport is op de t-shirts. DHL Parcel staat bekend om de logistiek, daarom ook meer dan logisch dat ze daar bij de vrouwensport ook iets mee willen doen. Om ook bij de vrouwensport door middel van transport bij te kunnen dragen, bieden ze zorg voor het transport van materialen van en naar wedstrijden.

Ambassadeurs

Voor de medewerkers en klanten van DHL Parcel is het wel zo leuk meegenomen te worden met de weg naar het succes van de sporters. Hiervoor treedt voor ieder team een speelster op als ambassadeur. Bij de voetbalvrouwen is dat voetbalster Jackie Groenen. Jackie Groenen is een (Nederlands-Belgische) voetbalster die sinds 2019 voor Manchester United speelt. Sinds 2016 maakt ze ook deel uit van het Nederlands elftal. Volgens Jackie Groenen hebben alle topsportvrouwen dezelfde droom, deze droom is om zo goed mogelijk te presteren en de top willen halen. Daarbij wil ze met name vrouwen inspireren dat het mogelijk is in de topsport te spelen. Door de samenwerking met DHL Parcel kunnen ze een grote stap maken en hebben ze allemaal de #SameDream.

Waar draait de samenwerking vooral om?

De samenwerking draait veelal om het laten zien dat je veel kunt behalen door middel van hard werken, maar daarnaast ook de handige middelen kunt gebruiken, zoals bezorgopties die DHL Parcel te bieden heeft. DHL Parcel zit ondertussen erg diep geworteld in de Nederlandse samenleving. Het is dus een perfecte match, waarbij er zich veel voordelen voordoen, zoals dat de supporters bijvoorbeeld de resultaten beleven van de goede prestaties. Door middel van deze nieuwe sponsor worden de nieuwste wedstrijden hopelijk nog beter. Je zou zelf de wedstrijden vandaag goed kunnen volgen. Je kunt dus uitkijken naar goede prestaties en een leuke samenwerking waarbij ze daadwerkelijk de #SameDream hebben.

Lees meer:
0 reacties