OranjeLeeuwinnen krijgt nieuwe sponsor: "Nooit eerder vertoond"

Jackie Groenen bij de OranjeLeeuwinnen
Jackie Groenen bij de OranjeLeeuwinnen Foto: © Pro Shots

DHL Parcel is de nieuwe sponsor en logistiek partner van de Nederlandse nationale vrouwenteams voetbal, hockey, volleybal en handbal. Jackie Groenen is namens de OranjeLeeuwinnen ambassadeur van het partnership.

Door de sponsoring van DHL wordt er bijgedragen aan de randvoorwaarden om sportprestaties op het allerhoogste niveau neer te zetten. Dit is de eerste keer dat een sponsor zo groot instapt in de vrouwensport. Onder de naam #SameDream moeten topprestaties worden geleverd.

Als logistiek partner gaat DHL zorgen voor de transport van materialen van en naar wedstrijdlocaties. DHL Parcel is een bedrijf in het bezorgen van online bestellingen.

Directeur vrouwenvoetbal van de KNVB Jan Dirk van der Zee is blij met de samenwerking. "Deze samenwerking is erop gericht om een nieuwe generatie meiden en vrouwen kracht, energie, positivisme en inspiratie te bezorgen."

"Groeien en nieuwe wegen inslaan, is wat wij herkennen in een bedrijf als DHL Parcel", gaat Van der Zee verder. "Prachtig dat DHL open staat voor dit nooit eerder vertoonde partnership met vier sportbonden en samen met ons dezelfde droom nastreeft."

Elk van de vier sporten heeft één ambassadeur. Namens de Leeuwinnen is dat Jackie Groenen. "Welke topsport meiden en vrouwen ook beoefenen, allemaal hebben ze dezelfde droom: zo goed mogelijk presteren en het hoogst haalbare bereiken."

"Als OranjeLeeuwin wil ik daarnaast ook nieuwe generaties meiden en vrouwen inspireren. Het partnership met DHL gaat eraan bijdragen dat we weer een nieuwe stap kunnen maken", aldus de middenveldster. "Allemaal hebben we de #SameDream!”

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 FC Twente V 24 69 60
2 Ajax V 24 48 54
3 PSV V 24 6 43
4 ADO Den Haag V 24 17 39
5 Feyenoord V 24 -8 35
Bekijk de hele stand