Derksen kritisch: "Komt over als een trutje dat nergens van weet"

Johan Derksen is kritisch op de vrouwelijke directeur van de KNVB
Johan Derksen is kritisch op de vrouwelijke directeur van de KNVB Foto: © Pro Shots

Johan Derksen heeft vrijdagavond hard uitgehaald naar Marianne van Leeuwen, de vrouwelijke directeur van de KNVB.

Van Leeuwen was deze week bij RTL Nieuws om te vertellen over de camera's die worden ingezet bij voetbalwedstrijden om fans aan te pakken die zich misdragen. "Waarom die slimme camera’s nog steeds niet overal worden ingezet? Daar heb ik eerlijke gezegd het antwoord niet eens op. Ik wil graag even mijn woordvoerder erbij halen, want hij weet beter hoe het zit op dat vlak", was haar reactie.

Dat schoot bij Derksen in het verkeerde keelgat. "Deze mevrouw zit daar net, en zij vindt het vindt het zó leuk om nu plotseling een baan te hebben in de publiciteit. Maar iedere keer wanneer ze in de publiciteit komt, dan komt ze over als een trutje dat nergens van weet", windt de analist er geen doekjes om bij Veronica Inside.

"Je moet pas bij de KNVB in de publiciteit komen als je je functie helemaal in de vingers hebt en als je overal antwoord op kunt geven. Ik heb al een paar keer gedacht van: je zit uit je nek te lullen! En hier maakt ze weer geen sterke indruk", vervolgt Derksen, die bijval krijgt van Valentijn Driessen. "Alle geloofwaardigheid is ze kwijt natuurlijk."

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 FC Twente V 24 69 60
2 Ajax V 24 48 54
3 PSV V 24 6 43
4 ADO Den Haag V 24 17 39
5 Feyenoord V 24 -8 35
Bekijk de hele stand