'Deal tussen Lineth Beerensteyn en Juventus komt niet van de grond'

Lineth Beerensteyn
Lineth Beerensteyn Foto: © BSR Agency

Het is nog maar de vraag waar de toekomst van Lineth Beerensteyn ligt. Juventus wilde graag verlengen met de vaak scorende aanvalster, maar een verlenging komt niet van de grond. Dat meldt JuventusNews24.com.

Beerensteyn begon goed aan het seizoen. Ze scoorde zeven goals in de Serie A, maar haar laatste treffers dateren inmiddels van 9 december vorig jaar. Het zorgt voor twijfels bij Juventus. Volgens het eerdergenoemde medium is een contractverlenging nu 'wiebelig als pudding'. "Het zijn niet alleen de goals die ontbreken. De prestaties zijn gedaald, haar dodelijkheid bij één-op-één-situaties is er niet meer", wordt er geschreven.

De Nederlandse aanvalster moet het de laatste weken ook steeds vaker met minder speelminuten doen. Beerensteyn wordt in Turijn gezien als een high-end speelster, die ook een goed salaris moet krijgen, evenals een centrale rol in het project van Juventus. Momenteel ligt er nog geen aanbod om het aflopende contract van Beerensteyn te verlengen en het is ook nog maar de grote vraag of de aanvalster wel wil verlengen.

Beerensteyn heeft er zelf nooit een geheim van gemaakt de Spaanse competitie wel interessant te vinden. De vertegenwoordigende partijen hebben inmiddels om tijd gevraagd. "De kans dat Beerensteyn blijft, is de afgelopen weken gedaald", aldus JuventusNews24.com.

Lees meer:
0 reacties