Daliyah de Klonia baalt: "Chelsea was gewoon een maatje te groot"

Daliyah de Klonia
Daliyah de Klonia Foto: © BSR Agency

Ajax moest dinsdagavond de meerdere erkennen in Chelsea. De club uit Londen was een maatje te groot, zo was ook het oordeel van Daliyah de Klonia.

"In de eerste helft was er het tegendoelpunt, de afgekeurde goal, de VAR-momenten. Wij hadden ook een paar kansen. Chelsea was gewoon een maatje te groot vandaag. Als we onze kansen afmaken, wordt het een hele andere wedstrijd", zo sprak de jonge vleugelverdedigster na afloop bij de NOS.

De Klonia verving de geblesseerde Ashleigh Weerden en bleef nuchter onder de ambiance en de sterspeelsters tegenover haar. "Je moet je daar niet mee bezighouden. Ik denk dat het gewoon je ding doen is en er gewoon vol voor gaan. Dat is wel makkelijker gezegd dan gedaan, maar zo sta ik er altijd in. Als je er staat, moet je er ook echt staan en jezelf laten zien", klinkt het.

Wat volgens haar Chelsea nou zo goed maakt? "Zij hebben echt goede speelsters. Snelle speelsters voorin, goede voorzetten die aankomen. Ze maken de kansen die ze krijgen af. Dat zie je wel."

Lees meer:
0 reacties